Έτσι ανεβαίνει η τηλεθέαση: To πλάvο-φωτιά της Μαρίας Αντωνά στο Survivor που έκανε και τον Σοϊλέδη να χαζέψει (Pics)

Για σένα που «κράζεις» την Μαρία Αντωνά… (Pic)

Είπε κανείς τίποτα;

Μετά από 2,5 μήνες σε ένα από τα πιο σκληρά ριάλιτι επιβίωσης, αυτό του Survivor, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί της και τις εμπειρίες, σωματικές και ψυχολογικές μετά από σχεδόν ένα τρίμηνο μακριά από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Η δημοσιογράφος ήταν από εκείνες τις παίκτριες που δέχτηκε διαδικτυακά μεγάλη κριτική, ακόμα και μπούλινγκ, για τη συμπεριφορά την οποία επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η πλειοψηφία του κόσμου όμως σπάνια γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνει ένας παίκτης που μένει πολλές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο περισσότερος κόσμος μένει στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την αμοιβή των παικτών, η Μαρία Αντωνά όμως έδειξε μέσα από φωτογραφίες και τη μαρτυρία της την άλλη πλευρά του Survivor. Πρώτα στο Instagram της ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία έδειξε τα σημάδια που έχουν ακόμα τα πόδια της από τραυματισμούς, χτυπήματα, μώλωπες από το πέρασμά της από το ριάλιτι και μετά μιλώντας για την εμπειρία της στην εκπομπή Γεια σου της Κυριακής.

Για σένα που «κράζεις» την Μαρία Αντωνά… (Pic)

«Μου είχε λείψει πολύ ο Άρης όσο ήμουν στο Survivor. Απλά, επειδή εκεί, όσο καιρό είσαι μέσα, σταματάς να σκέφτεσαι και να φέρνεις στο νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου και να θυμηθείς τη φωνή του.

Όλα τα παιδιά συζητούσαμε μεταξύ μας, ότι δε μπορούμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του. Δεν είναι η ένταση. Απλά επειδή δεν έχεις καμία οπτική επικοινωνία ή σε γραπτό λόγο, ξεχνάς πως είναι 100% το πρόσωπο του ανθρώπου σου», τόνισε η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και τις ψυχολογικές συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβίωναν στο νησί χωρίς τους δικούς τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.