Θα καταφέρει να χάσει ο ALPHA το τελευταίο του μεγάλο όπλο;

Αυτές οι σειρές επιστρέφουν στον ALPHA εν μέσω πανδημίας

Εν αναμονή του πράσινου φωτός για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που χρειάστηκε να εφαρμοστούν και στην ελληνική τηλεόραση είχαν αναγκάσει την διακοπή όλων των γυρισμάτων της ελληνικής μυθοπλασίας, με τις ελληνικές σειρές να μπαίνουν στον πάγο μέχρι να ανακοινωθεί η χαλάρωση των μέτρων.

Αυτό έγινε από τα πιο επίσημα χείλη στο χτεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού και ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για κάποιες από τις σειρές αυτές.

Ο ALPHA έχει επενδύσει πολύ στην ελληνική μυθοπλασία και σύμφωνα με το ΤV Έθνος κάθε μία από τις ελληνικές σειρές του θα επιστρέψει, με διαφορετικό χρονοδιάγραμμα στο ξεκίνημα των γυρισμάτων.

Το «Έλα στη θέση μου» θα επιστρέψει στις οθόνες μας με στόχο να έχει κλείσει τον φετινό του κύκλο μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το κανάλι έχει την πρόθεση να ανανεώσει τη σειρά και για τον επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η μεγάλη επιτυχία του καναλιού, το δραματικό «Έρωτας Μετά» βρίσκεται επίσης σε διαδικασία επιστροφής, μόλις επισημοποιηθεί η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ενώ υπάρχει έτοιμο υλικό. Προς το παρόν οι φανατικοί της σειράς μπορούν να τη βλέπουν μόνο διαδικτυακά σε επανάληψη.

Η επιστροφή του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι δεδομένη για την επόμενη σεζόν, όμως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πότε οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ALPHA θα μπουν ξανά στο στούντιο για να ολοκληρωθεί άμεσα η φετινή σεζόν.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.