Άγριος καβγάς on air για Καινούργιου - Μικρούτσικο: «Ξέρω τι έχετε ψηφίσει, φαίνεται!» - «Μας προσβάλεις και μας δημιουργείς πρόβλημα!» (Vid)

Ανδρέας Μικρούτσικος τέλος από τη «Super Κατερίνα»;

Μειώνονται οι εμφανίσεις του στο πάνελ της εκπομπής μέχρι το οριστικό τέλος.

Από 40 κύμματα έχουν περάσει οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου, με τους δυο τους να έχουν πολλές φορές έρθει σε έντονη αντιπαράθεση ακόμα και on air.

Πίσω από τις κάμερες, σαφώς, τα πράγματα είναι… ακόμα χειρότερα με τον Ανδρέα να έχει πολλές φορές εκφράσει την επιθυμία του στον Νίκο Κοκλώνη να αποχωρήσει από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project το οποίο θα έχει τη δική του σφραγίδα. Και φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου για την εκπομπή «Γεια σου», ο Μικρούτσικος έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τον Νίκο Κοκλώνη προκειμένου να αναλάβει χρέη διευθυντή ακαδημίας στο νέο ριάλιτι του OPEN. Πρόκειται για το νέο «Tv stars παρουσιάστε» το οποίο φυσικά θα επανέλθει με νέο τίτλο και μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα γυριστεί την τρέχουσα σεζόν προκειμένου να μεταδοθεί τη νέα μαγνητοσκοπημένο ή αν θα μεταδίδεται live τη σεζόν 2024 – 2025.

Σημειώνεται πως ο Μικρούτσικος εδώ και καιρό επιθυμεί και διαπραγματεύεται την αποχώρησή του από το πρωινό του ALPHA, φαίνεται όμως πως τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ να αποχαιρετήσει οριστικά το κοινό της Καινούργιου. Όπως σχολίασε συνεργάτης της εκπομπής, ήδη από αυτήν την εβδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές στο πάνελ της Κατερίνας, ενώ τη νέα σεζόν δεν θα αποτελεί πια μέλος της ομάδας της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.