«Έβγαζε θυμό την Αλίκη»: Η «απαγορευμένη» συνέντευξη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου

«Έβγαζε θυμό την Αλίκη»: Η «απαγορευμένη» συνέντευξη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

H Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή Super Κατερίνα είχε καλεσμένο, μεταξύ άλλων στη σημερινή εορταστική εκπομπή, τον Μάκη Δελαπόρτα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τη συζήτησή της με τον γνωστό ηθοποιό και βιογράφο, μία συνέντευξη που είχε πάρει παλαιότερα από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Ήταν φίλος του μπαμπά μου, έμενε στο Χαλάνδρι, ήταν στα τελευταία του. Ήμουν πρωτοετής και έπρεπε να δώσω εργασία για το τέλος της χρονιάς.

Ήταν συγκλονιστικός, ευγενέστατος, αλλά έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη. Δεν θα τη δημοσιεύσω ποτέ, αυτά που ακούστηκαν δεν θα έπρεπε να έχουν ακουστεί. Έβγαζε μια πικρία και έναν θυμό. Φορούσε μια μπορντό ρόμπα και με δυσκόλευε η ομιλία του», αποκάλυψε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Και για μια άλλη ηθοποιό πολύ γνωστή που είναι τώρα στη ζωή, δύσκολη ηθοποιός ακούγεται ότι είναι, αλλά πολύ σπουδαία, μιλούσε με τα χειρότερα. Το θυμάμαι και έλεγα πώς θα τα ακούσει αυτά τα πράγματα ο καθηγητής. Μιλούσε με τα χειρότερα, του είχε φερθεί πολύ άσχημα».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.