Ο Πέτρος Κόκκαλης στο EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου - Όσα θα δούμε στον αέρα του Action24

Ο Πέτρος Κόκκαλης στο EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου – Όσα θα δούμε στον αέρα του Action24

Λίγο μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Αυτή την Τετάρτη στην EQ, καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και συνιδριτής του πολιτικού φορέα ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρος Κόκκαλης.

Συζητούν για την κλιματική αλλαγή, το κράτος δικαίου και την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξομολογείται τη σχέση του με τον πατέρα του, την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τι σημαίνει να είσαι πατέρας σε μια σύγχρονη κοινωνία αλλά και πως βιώνει την ευτυχία στον γάμο του με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.

Ο Πέτρος Κόκκαλης στο EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου - Όσα θα δούμε στον αέρα του Action24

Η εκπομπή EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου παρουσιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας, από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της πολιτικής, του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας και του lifestyle υπό τη μορφή προσωπικής συνέντευξης.

Εστιάζει στην ανάδειξη της προσωπικότητας του εκάστοτε καλεσμένου και των – όχι και τόσο εμφανών – πτυχών που τη διαμόρφωσαν.

Πρόκειται για ένα «παιχνίδι» ανταλλαγής ερωτήσεων και απαντήσεων που κάνει σε προσωπικό επίπεδο η δημοσιογράφος Έλενα Παπαβασιλείου, αναζητώντας τη σύνδεση με τον καλεσμένο της. Την αναζήτηση του νήματος που ενώνει δύο ανθρώπους, άγνωστους μεταξύ τους και οι οποίοι μοιράζονται σκέψεις και προβληματισμούς για το σήμερα και το αύριο. Συζητούν, συμφωνούν και διαφωνούν πάνω σε γενικότερα θέματα που μας αφορούν όλους.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή παράγει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά. Στη συνέχεια διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια κοινότητα.

Η Έλενα Παπαβασιλείου, μέσα από την εκπομπή EQ ενώνει ουσιαστικά τον καλεσμένο και τους προβληματισμούς του, με αυτούς του θεατή δημιουργώντας τις απαραίτητες γέφυρες επικοινωνίας.

Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο AI χρειαζόμαστε περισσότερο EQ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.