«Άγριες Μέλισσες»: Αυτές είναι οι γυναίκες ηθοποιοί που θα μπουν στη σειρά

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτές είναι οι γυναίκες ηθοποιοί που θα μπουν στη σειρά

Νέα πρόσωπα εντάσσονται στη σειρά του ΑΝΤ1.

Νέα πρόσωπα θα ενταχθούν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου σαρώνει και φέτος σε νούμερα τηλεθέαση έχοντας κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είναι λογικό θα γίνει μία ανανέωση στα πρόσωπα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το σήριαλ ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί σε 150 επεισόδια. Μετά την μεγάλη του επιτυχία ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η σειρά δε θα έχει τρίτο κύκλο, οπότε και θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική της παρουσία τον Ιούνιο. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο καστ, θα είναι η Αλεξάνδρα Παντελάκη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της Λενιώς.

Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί μία συγκρατούμενή της στις φυλακές, αφού η Ελένη καταδικάζεται. Θα τη βοηθήσει μάλιστα στην προσπάθειά της να αποδράσει. Στο καστ θα μπει και η Νεφέλη Κουλούρη που θα υποδυθεί την αγαπημένη του Κωνσταντή.

Τέλος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα έχει τον ρόλο της νέας αγαπημένης του Μελέτη. Οι δυο τους γνωρίζονται μάλιστα στο Παρίσι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εντός των επόμενων επεισοδίων αναμένονται οι είσοδοι του Αργύρη Πανταζάρα αλλά και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δύο άνδρες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.