Σε νέα ώρα στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά - Ο τίτλος της εκπομπής και οι νέοι της συνεργάτες

Όλα κρίνονται στα… ευρώ: Mega ή ΣΚΑΪ επιλέγει η Φαίη Σκορδά;

Τα χρήματα είναι πολλά.

Εμπόδια τα οποία για την ώρα φαίνονται ανυπέρβλητα έχουν εμφανιστεί στη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο Mega σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα στην εκπομπή Επί Τόπου του Open και τα εμπόδια αυτά έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το οικονομικό κομμάτι της, προτεινόμενης από το κανάλι, συμφωνίας.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Φαίη φλέρταρε έντονα με τη συγκεκριμένη μεταγραφή και είχε εδώ και καιρό ξεκινήσει τις επαφές, πριν καν προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ίδιο τον ΣΚΑΪ σχετικά με το σενάριο ανανέωσης του συμβολαίου της. Όμως η προσφορά που πήρε για συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Όπως ανέφερε ο Νάσος Γουμενίδης η προσφορά ήταν για 15.000€ την ώρα που η παρουσιάστρια αμείβεται με 32.000€ στον ΣΚΑΪ και δε θα ήθελε μία ενδεχόμενη μεταγραφή της να γίνει με μείωση αποδοχών άνω του 50%.

Αυτό σημαίνει ότι η παρουσιάστρια ενδέχεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του ΣΚΑΪ ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με το περσινό θέλοντας να μεταφέρει την εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι, στις 15:00-17:00.

Από αυτήν τη ζώνη του μεσημεριού έχει φύγει πάρα πολλά χρόνια η Φαίη Σκορδά, φτιάχνοντας πάνω από μία δεκαετία το κοινό της στην πρωινή ζώνη. Οπότε το δίλημμα της παρουσιάστριας είναι περισσότερα χρήματα με αλλαγή ώρας και πιθανότατα είδους εκπομπής ή αρκετά λιγότερα χρήματα αλλά δοκιμασμένη ζώνη προβολής με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε νούμερα τηλεθέασης και οικογενειακού της προγράμματος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.