Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τηλεθεατές της ΕΡΤ: Η ερωτική σκηνή στην «Παραλία» που ξεπέρασε και τον Παπακαλιάτη (Vid)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τηλεθεατές της ΕΡΤ: Η ερωτική σκηνή στην «Παραλία» που ξεπέρασε και τον Παπακαλιάτη (Vid)

Ξεπέρασε κάθε σκηνή ιδιωτικού καναλιού.

Από αλλού το περίμεναν, από αλλού τους ήρθε. Τα ιδιωτικά κανάλια μάς είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε έντονες ερωτικές σκηνές στις ελληνικές σειρές τους (Βλ. Μάγισσα, Η γη της ελιάς, Μαέστρο), μία σειρά της ΕΡΤ όμως τους έβαλε τα γυαλιά και ξεσήκωσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων στα social media.

Στο επεισόδιο της σειράς Παραλία της ΕΡΤ που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/4, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν την ερωτική σκηνή της Μαρίας Ναυπλιώτου με τον Δημήτρη Μοθωναίο. Ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος) προσπαθώντας να διασχίσει το ρέμα, φτάνει στην πόρτα της χήρας (Μαρία Ναυπλιώτου) για να ζητήσει βοήθεια.

Και ενώ βλέπουμε αρχικά μία απλή σκηνή φιλοξενίας στην οποία εκείνη τον βοηθάει και τον αφήνει να κοιμηθεί στον καναπέ, στο μυαλό του Χάρι εξελίσσεται μία άλλη σκηνή. Μία ερωτική σκηνή με τη χήρα την οποία είδαμε στο ίδιο επεισόδιο. Μάλιστα ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος ανάρτησε ένα μέρος της σκηνής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γεμίζοντας αποθεωτικά σχόλια τον τοίχο του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.