Πρεμιέρα και για την Ελένη Μενεγάκη | Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες

Τέλος από το Mega η Ελένη Μενεγάκη – Το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Τι γίνεται με την πρωινή ζώνη του καναλιού.

Aυτό που φαινόταν εδώ και καιρό, ύστερα από διαπραγματεύσεις οι οποίες δεν έφταναν σε συμφωνία, ήρθε να επιβεβαιωθεί από το επαγγελματικό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Η Ελένη Μενεγάκη δε θα είναι και την επόμενη σεζόν στο Mega και αυτό είναι οριστικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» δεν τα βρήκε με τους ανθρώπους του Mega, αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές του δημοσιογράφου, εκτός των άλλων, τέθηκε και θέμα αναπροσαρμογής του κόστους παραγωγής της σε πιο σύγχρονα οικονομικά τηλεοπτικά δεδομένα, μετά από μία μέτρια χρονιά στα νούμερα τηλεθέασης.

Η απόφαση λοιπόν φαίνεται ότι πάρθηκε από την Ελένη Μενεγάκη, να μην ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει σε λίγους μήνες και να υπάρξει ένα διαζύγιο με τον σταθμό, σε πολύ καλό κλίμα όμως, όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς. Εξάλλου δεν υπήρξε «κόψιμο» της εκπομπής αλλά μη ανανέωση ενός νέου συμβολαίου.

Η ίδια η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έκανε γνωστό το νέο στους συνεργάτες της, δηλώνοντας ότι την επόμενη σεζόν η εκπομπή δε θα προβάλλεται από το Mega.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για ένα επαγγελματικό ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητηθεί ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.