«Δε μ' άρεσε καθόλου, κακό ντύσιμο, κοντή!»: Παίκτες ζουν το χειρότερο ραντεβού στην ιστορία του First Dates και «γονατίζουν» το Twitter-X (Vid & Memes)

«Δε μ’ άρεσε καθόλου, κακό ντύσιμο, κοντή!»: Παίκτες ζουν το χειρότερο ραντεβού στην ιστορία του First Dates και «γονατίζουν» το Twitter-X (Vid & Memes)

Ένα ιστορικά καταστροφικό πρώτο ραντεβού.

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται, μία παροιμία που αποτελεί μεγάλη αλήθεια όταν πρόκειται για ραντεβού, ειδικά αν το ραντεβού είναι ερωτικού περιεχομένου και είναι γεμάτο κάμερες. Στο First Dates είδαμε ένα από τα πιο καταστροφικά πρώτα ραντεβού με την απέχθεια να είναι το πρώτο συναίσθημα που αισθάνθηκαν οι δύο παίκτες, ο ένας για τον άλλον.

Ο 36χρονος Φάνης και η 31χρονη Ελένη αντιπάθησαν ο ένας τον άλλον από την πρώτη ματιά, πράγμα σπάνιο. Δεν μπορούσαν καν να κοιταχτούν μετά το πρώτο βλέμμα ενώ κάθε ατάκα τους ήταν λες και έπεφτε για να αλληλοπροσβληθούν.

Ο Φάνης δήλωσε ότι απογοητεύτηκε με το που είδε την Ελένη, κάνοντας ένα μεγάλο Χ με τα χέρια του καθώς βρήκε άσεμνο το ντύσιμό της και επίσης του φάνηκε κοντή. Μάλιστα την… έκοψε με το που του είπε ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τα αεροπλάνα καθώς εκείνος είχε μόλις δηλώσει ότι τρελαίνεται να ταξιδεύει με αεροπλάνα.

Οι άβολες στιγμές συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού, με το φινάλε του να είναι ακόμα πιο σοκαριστικό όταν οι δύο τους ερωτήθηκαν αν θα υπάρχει δεύτερο ραντεβού και βρήκαν την ευκαιρία να την πουν ο ένας στον άλλον.

Η Ελένη απάντησε ότι θέλει τους άντρες πιο μπρουτάλ, πιο αρρενωπούς και σωματώδεις ενώ ο Φάνης σχολίασε ότι θέλει τη γυναίκα πιο σεμνή και πιο πολύ στα μέτρα του.

 

Το Twitter φυσικά δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει με πολύ καυστικό τρόπο το καταστροφικό αυτό ραντεβού με τις υπέροχες άβολες στιγμές απελπισίας των δύο παικτών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.