Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και το «Mega Καλημέρα» | Οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής

Αν δεν εκλεγεί ευρωβουλευτής: Αυτήν την εκπομπή θα αναλάβει στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη

Έχει προβλέψει για κάθε αποτέλεσμα.

Η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει για πρώτη φορά ως πολιτευτής σε μία εκλογική αναμέτρηση αφού βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για της Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο έχοντας πολλές πιθανότητες να εκλεγεί, λόγω της δημοφιλίας και την αναγνωρισιμότητάς της, όμως προσέχει για να έχει και σε κάθε ενδεχόμενο είναι έτοιμη να ακολουθήσει το plan b αν δεν εκλεγεί, αφού έτσι και αλλιώς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Σε περίπτωση που η περιπέτειά της με την πολιτική δεν έχει αίσιο τέλος η ξανθιά παρουσιάστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο, την τηλεόραση. Και μάλιστα σε εκείνη την τηλεοπτική ζώνη στην οποία είχε τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια του Mega δεν πήγε τόσο καλά στην πρωινή ζώνη, όσο περίμεναν εκείνοι που την εμπιστεύτηκαν μετά από χρόνια και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν επιστρέψει στην τηλεόραση θα είναι σε βραδινή εκπομπή. Εξάλλου με τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο «μεγάλο» κανάλι, οι θέσεις των ξανθιών παρουσιαστριών στο πρωινό φαίνεται να έχουν γεμίσει.

Οι ανακατατάξεις στο κανάλι με την φυγή και της Ελένης Μενεγάκη θα είναι πολλές οπότε μοιάζει πιο ασφαλές για την Ελεονώρα να επιστρέψει σε μία ζώνη με λιγότερη ζήτηση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.