«MEGA Καλημέρα»: Η ημερομηνία της πρεμιέρας και η ανανεωμένη ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Έκκληση για τους απολυμένους συνεργάτες της στο Mega

Το μήνυμα της Ελεονώρας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Και επίσημα φινάλε έκανε το η εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωινό της Παρασκευής, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγο αργότερα, σχολιάζοντας το φινάλε της πρωινής εκπομπής του Mega, η Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την Ελεονώρα, η οποιά λίγες ώρες πριν της είχε στείλει προσωπικό μήνυμα ζητώντας της κάτι πολύ συγκεκριμένο που αφορούσε στους απολυμένους συνεργάτες της οι οποία στα μέσα της σεζόν βρέθηκαν χωρίς δουλειά.


«Να πω κάτι τώρα. Δεν ξέρω… θα το πω. Γιατί την τιμά πάρα πολύ την συγκεκριμένη που το έκανε. Μου έστειλε μήνυμα το πρωί, και μου είπε ‘σε παρακαλώ , θα μιλήσω και με τον Θέμη, επειδή έχουν απολυθεί πολλοί συνεργάτες, αν μπορείτε να τους αξιοποιήσετε ακόμα και φέτος -και για του χρόνου να τους έχετε στο νου σας- αν χρειάζεστε κάποια ενίσχυση, τα παιδιά έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε’. Και αυτό την τιμά. Μου το έστειλε σε προσωπικό μήνυμα. Αυτό ήθελα να πω», είπε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.

Αν δεν εκλεγεί ευρωβουλευτής: Αυτήν την εκπομπή θα αναλάβει στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη

Υπενθυμίζεται πως οι συνεργάτες της Μελέτη που έχασαν τη δουλειά τους είναι οι Θανάσης Πάτρας, Νανά Παλαιτσάκη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης και Φλωρίντα Πετρουτσέλη αλλά και άνθρωποι της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής πίσω από τις κάμερες.



Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.