«The Bachelor»: Αυξάνονται οι μέρες μετάδοσής του

«The Bachelor»: Αυτός ήταν η πρώτη επιλογή του ALPHA – Γιατί χάλασε το deal

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος... του πήρε τη θέση στο παρά πέντε.

Δεύτερος ήρθε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ό,τι αφορά στο «Τhe Bachelor», καθώς αρχικά η πρόταση είχε γίνει σε έναν άλλον αναγνωρίσιμο Έλληνα, σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Όπως μάθαμε, ο πρώτος στον οποίο είχε κάνει την πρόταση η ALPHA ήταν ο 34χρονος ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στο Survivor.

Η παρουσιάστρια του πρωινού του ALPHA, τόνισε μάλιστα πως δεν ήταν εκείνος που απέρριψε την πρόταση του σταθμού -όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας του-, καθώς το κανάλι ύστερα από πολλά ραντεβού αποφάσισε να επιλέξει έναν άνδρα με πιο «συνιθισμένα» ενδιαφέροντα.

«Σας αποκαλύπτω για πρώτη φορά ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι όντως ένα πρόσωπο που είχε βολιδοσκοπήσει ο ALPHA για τη θέση του ‘Bachelor’. Είχαν γίνει πολλά και πολύωρα ραντεβού. Δυστυχώς, όμως, για τον Νάσο δε μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνέχεια και προοπτική. Γιατί κρίθηκε από την παραγωγή πως τα ενδιαφέροντα του είναι λίγο πιο εναλλακτικά. Δηλαδή γιόγκα, ταξίδια, ενδοσκόπηση, Θιβέτ…

Δείτε ακόμα: Θα κοκκίνιζε και ο Μικρούτσικος: Η σκηνή που δεν έπρεπε ποτέ να βγει στον αέρα του Big Brother (vid)

«The Bachelor»: Αυτός ήταν η πρώτη επιλογή του ALPHA - Γιατί χάλασε το deal

Ήθελαν ένα αγόρι πιο mainstream που θα ήταν πιο της διπλανής πόρτας, με ενδιαφέροντα πιο συνηθισμένα. Ο Νάσος έκανε συζητήσεις, αλλά δεν προέκυψε. Το παιδί πολύ ευγενικά παραδε΄χτηκε την πρόταση, αλλά δεν είπε κάτι άλλο. Να σας πω επίσης πως ο Νάσος είναι ένα πρόσωπο που ο ALPHA έχει καλέσει κατά καιρούς σε δοκιμαστικά. 

Ο Νάσος δεν απέρριψε το ‘The Bachelor’.  O πατέρας του είπε πως ο Νάσος δεν δέχτηκε την πρόταση. Ίσως να μην τα ξέρει καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φανερά ενοχλημένη, καθώς ο πατέρας του Παπαργυρόπουλου μίλησε με διόλου κολακευτικά λόγια για τον εν λόγω project. 

Δείτε ακόμα: Όλα ψέμα: Παίκτρια του « The Bachelor» είναι ζευγάρι με παίκτη του «Big Brother»! (Pics)

Δείτε όσα είπε ο πατέρας του Νάσου, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»:

Δείτε ακόμα: O δεσμευμέvος Ηρακλής του GNTM απατά την κοπέλα του – Τον έπιασαν να φιλά συμπαίκτριά του στην κουζίνα (Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.