«The Bachelor»: Το πιο διάσημο ριάλιτι ραντεβού και σχέσεων έρχεται στον ALPHA

«Καζάνι που βράζει» ο ALPHA

Ο διχασμός και οι διαφωνίες.

Αναβρασμός επικρατεί στα ενδότερα του ALPHA τις τελευταίες εβδομάδες. Οι χαμηλές επιδόσεις του καναλιού, σε συνδυασμό με τις δημόσιες αντεγκλήσεις αλλά και τις διαφωνίες ως προς το περιεχόμενο του προγράμματος έχουν φέρει έναν εκρηκτικό συνδυασμό στα ενδότερα του καναλιού.

Όπως αναφέρει η «Realife» στο κανάλι της Κάντζας επιθυμούν να δοθεί ένα τέλος στην κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση.

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος ξεκίνησαν τη συνεργασίας τους για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας το πρωί αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες οι δύο πλευρές έχουν ψυχρανθεί ενώ έχει γίνει πολλάκις θέμα σε πρωινές εκπομπές. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η επαγγελματική σχέση του Νίκου Μάνεση με την Ελεονώρα Μελέτη ολοκληρώνεται αφού ο ίδιος αποχωρεί από την εκπομπή ενώ η επιμέλεια περνάει στα χέρια της Ελεονώρας Μελέτη.

Σημείο τριβής στο κανάλι αποτελεί και το «The Bachelor». Το ριάλιτι σχέσεων σφράγισε την επιστροφή του καναλιού σε τέτοιου είδους προγράμματα ωστόσο δεν είναι λίγα τα στελέχη που θεωρούν ότι η παρουσία φθείρει την εικόνα του καναλιού που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Το «Bachelor» δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα από άποψη τηλεθέασης ενώ και το ακραίο ριάλιτι σε ορισμένες περιπτώσεις έχει φέρει διχογνωμίες στο εσωτερικό του καναλιού. Όπως αναφέρει η «Realife» δεν έχουν παρθεί ακόμη οι οριστικές αποφάσεις για το πρόγραμμα του δεύτερου μισού της σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό του σταθμού παρά τις όποιες αστοχίες. Η διοίκηση συνηθίζει να δίνει πίστωση χρόνου και να μην προχωρά σε σπασμωδικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.