Άσχημα τα νέα για το «Big Brother»

Άσχημα τα νέα για το «Big Brother»

Ποια είναι η τελική απόφαση για το ριάλιτι.

Η αβεβαιότητα και τα σκληρά μέτρα της καραντίνας είχαν αναγκάσει πολλές παραγωγές να κατεβάσουν προσωρινά ρολά στα γυρίσματα τους και η ανακοίνωση για άρση των μέτρων την περασμένη εβδομάδα έφερε χαμόγελα σε δημιουργούς που περιμένουν το οκ για να ξαναπιάσουν δουλειά.

Κάποια σίριαλ θα πάρουν παράταση για να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι ενώ κάποια σόου όπως το «J2OU» ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται στο Open, με μόνη αλλαγή ότι δε θα βλέπουμε ζωντανό κοινό στο στούντιο.

Για κάποιες όμως παραγωγές η επιστροφή είναι σχεδόν απαγορευτική λόγω του concept τους. To Mάρτιο ο ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει την αναβολή της πρεμιέρας του Big Brother, της μεγαλύτερης φετινής του παραγωγής.

Παρότι υπήρχαν ελπίδες το ριάλιτι εγκλεισμού να επιστρέψει αυτή τη σεζόν, έστω και καθυστερημένα, οι ελπίδες αυτές εξανεμίστηκαν.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς, το πιο παλιό ελληνικό ριάλιτι δε θα κάνει φέτος την επιστροφή του στις μικρές οθόνες. Η αναβολή για τη σεζόν που διανύουμε είναι οριστική και ο παρουσιαστής ανέφερε πως το ριάλιτι θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Παρόλα αυτά ο παρουσιαστής δεν ανέφερε αν η εκπομπή θα επιστρέψει στο πρώτο ή στο δέυτερο μέρος της  τηλεοπτικής περιόδου 2020-2021.