Τατιάνα Στεφανίδου: Mε πρωινή εκπομπή στο Mega - Άμεσα η πρεμιέρα

Γιατί ο ALPHA δεν ανακοινώνει τους νέους συνεργάτες της Τατιάνα Στεφανίδου;

Σιγή ιχθύος από πλευράς καναλιού.

Την ώρα που ο δημοσιοφγραφικός -και όχι μόνο- κόσμος περίμενε την επίσημη τοποθέτηση του ALPHA σχετικά με την ομάδα που θα πλαισιώσει την Τατιάνα Στεφανίδου στο νέο της project, το κανάλι έκανε ένα βήμα πίσω και μετά το δελτίο Τύπου για την ανακοίνωση της ένταξης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας στο δυναμικό του, δεν έδωσε καμία πληροφορία περαιτέρω.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η σταματίνα Τσιμτσιλή που δίνει τις πρώτες πληροφορίες, ωστόσο η ίδια δεν έκανε την παραμικρή αναφορά μέσα από το «Happy Day» για τους συνεργάτες τους οποίους θα έχει η Τατιάνα στη νέα της εκπομπή.

«Αυτό που μπορούμε να σας πούμε εμείς επίσημα, είναι ότι η Τατιάνα ανήκει στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Καθαρή ενημέρωση. Μάλιστα ακούγεται πως στο πλευρό της θα έχει και ανθρώπους από το ενημερωτικό κομμάτι του ALPHA.

Θα έρθουν επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό, αλλά αυτό που ακούγεται και διαβάζουμε είναι ότι μάλλον προορίζεται για τη ζώνη 11:00 – 13:00. Δεν σας το λέμε επίσημα», αρκέστηκε να πει η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Πληροφορίες, πάντως, θέλουν τους δημοσιογράφους που θα έχει στο πλευρό της η Στεφανίδου να έχουν ήδη υπογράψει με τον σταθμό, κάτι που δεν εξηγεί τη στάση του σταθμού να μην ανακοινώνει επίσημα τα ονόματά τους. Πιθανό σενάριο είναι οι ιθύνοντες να περιμένουν να ανακοινώσουν μαζί τόσο τον τίτλο της νέας ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού και την ώρα μετάδοσή της όσο και τους συνεργάτες της.

Η ίδια η Τατιάνα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την συνεργασία της με τον ALPHA στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.