Έκλεισε στο Mega η Τατιάνα, πρόταση και στον Αυτιά

Επίσημο! Αυτός είναι ο τίτλος και η ώρα μετάδοσης της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου

Στον ALPHA.

Επίσημα ανακοινώθηκε λίγα λεπτά πριν ο τίτλος της νέας ενημερωτικής εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA.

Σύμφωνα με τον σταθμό της Κάντζας, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεοπτική αρένα με την εκπομπή «T-Live», η οποία θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:00 το πρωί. 

Να σημειωθεί πως εκτός από την έμπειρη ομάδα των συνεργατών της, η Τατιάνα θα έχει στη διάθεσή της ολόκληρο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, εντός και εκτός στούντιο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το T-Live έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο.

T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου. T-Live, για όσα πρέπει να γνωρίζεις. Σύντομα στον Alpha.

Το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της πρεμιέρας.