Επιστρέφουν οι αθλητικές εκπομπές

Επιστρέφουν οι αθλητικές εκπομπές

Ποιες επανακάμπτουν άμεσα.

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη διακοπή τους, ελέω έλλειψης επικαιρότητας, επιστρέφουν στην… κανονικότητα οι αθλητικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η μόνη που όλο αυτόν τον καιρό προβλήθηκε, έστω και με εναλλακτικό περιεχόμενο, ήταν η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ ενώ τις τελευταίες δύο Κυριακές το Open έπαιξε ισάριθμες έκτακτες εκπομπές με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Ποιες επανακάμπτουν λοιπόν; Αρχικώς η «Open Sport» του Σαββατοκύριακου σε παρουσίαση Μανώλη Σφακάκη ενώ γίνονται συζητήσεις στο κανάλι για το αν η κυριακάτικη «Τotal Football» επανέλθει νωρίτερα ή αφού επαναρχίσει η Super League.

Ανάλογη κουβέντα γίνεται και για τη «Σούπερ Μπάλα Live» του Mega, ευλόγως όταν επανέλθει η μία, θα γυρίσει και η άλλη. Και, αναφορικά με το megaλο κανάλι, μέσα στην εβδομάδα θα αποσαφηνιστεί αν το «Mega Sports Weekend» του Σαββατοκύριακου επιστρέψει από το προσεχές, 16-17 Μαΐου ή από το επόμενο.

Στις… επάλξεις θα βρίσκεται και η «Δίκη στο Open» από τη Δευτέρα 18 Μαΐου ενώ φαίνεται πως η μετάθεση, κατά ένα χρόνο, του Euro 2020 συμπαρασύρει και την κυριακάτικη εκπομπή του ΑΝΤ1 για το τουρνουά, που αναμένεται να επανέλθει από φθινόπωρο.

Και στην ΕΡΤ δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τις τρεις νέες, αθλητικές εκπομπές που λάνσαρε η ΕΡΤ sports στα τέλη Φεβρουαρίου αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν πάνω από δύο εβδομάδες εκπομπών.

Ήταν το «Football Talk» (κάθε Δευτέρα στις 23:30 με τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο), το «Basket Talk» (κάθε Τετάρτη στις 23:30 με τον Αντώνη Καλκαβούρα) και η «Σπορ Ατζέντα» (κάθε Παρασκευή στις 22:00 με την Έλενα Μπουζαλά). Πιθανώς να επανέλθουν από Ιούνιο αλλά εξαρτάται από την επικαιρότητα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.