Πότε επιστρέφουν οι τηλεοπτικές σειρές με νέα επεισόδια

Πότε επιστρέφουν οι τηλεοπτικές σειρές με νέα επεισόδια

Στην προ-κορωνοϊού εποχή επιστρέφει η τηλεόραση.

Στην προ-κορωνοϊού πραγματικότητα επιστρέφει η ελληνική τηλεόραση. Η ψυχαγωγία στα τηλεοπτικά κανάλια είχε μπει στον «πάγο» αφού λόγω των έκτακτων συνθηκών είχαν σταματήσει τα γυρίσματα των τηλεοπτικών shows και των σειρών.

Σταδιακά όμως σχεδιάζεται και η επιστροφή των σειρών. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, οι σειρές του ΑΝΤ1 ξεκινούν γυρίσματα από σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου, φυσικά με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις λόγω του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» νέα επεισόδια των σειρών του ΑΝΤ1 θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Κάθε απόγευμα στις 18:15 θα προβάλλεται η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 ενώ το «Αν ήμουν πλούσιος» την ίδια ώρα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Πότε επιστρέφουν οι τηλεοπτικές σειρές με νέα επεισόδια

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου επιστρέφουν με νέα επεισόδια και οι «Άγριες Μέλισσες» που ξεκινούν και πάλι γυρίσματα. Σημειώνεται ότι η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 προβαλλόταν από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη στις 22:45 το βράδυ.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου και μάλιστα με διπλό επεισόδιο επιστρέφει και το Καφέ της Χαράς.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» από τη Δευτέρα 11 Μαΐου ξεκινά η μετάδοση νέων επεισοδίων της σειράς «Έλα στη θέση μου» στον ALPHA. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα προβάλλεται η σειρά «Έρωτας Μετά» ωστόσο νέο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 13 Μαΐου.

Πριν τα νέα επεισόδια θα προβληθεί μίνι περίληψη απ’ όλα όσα έχουν συμβεί. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα μεταδίδεται η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.