Όλα ανοιχτά για τη διεξαγωγή του «Survivor»

Όλα ανοιχτά για τη διεξαγωγή του «Survivor»

Η πανδημία αλλάζει τα δεδομένα.

Σε μεγάλο ερωτηματικό της φετινής σεζόν εξελίσσεται η επιστροφή του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μετάδοση μίας ακόμη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα πράγματα.

Η έξαρση του δεύτερου κύματος του ιού έχει φέρει και πάλι περιορισμούς που ισχύει και για τις πτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η μετακίνηση των παικτών αλλά και της παραγωγής στον Άγιο Δομήνικο για τη διεξαγωγή του ριάλιτι είναι από δύσκολη έως αδύνατη.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το concept θα είναι και πάλι Διάσημοι – Μαχητές όπως στον πρώτο κύκλο που σάρωσε σε τηλεθέααση.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό», στον ΣΚΑΪ οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη. Επιθυμία των ανθρώπων του καναλιού είναι το ριάλιτι να βγει στον αέρα εφόσον οι περιορισμοί αρθούν ως προς τις πτήσεις.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Μίχας έχουν γίνει προτάσεις στους τραγουδιστές Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Λιβάνη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι έγινε πρόταση για την ομάδα των «Διασήμων» ύψους 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Εφόσον τελικά το ριάλιτι διεξαχθεί, και πάλι στην παρουσίαση θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.