Διαρκή τεστ για κορωνοϊό στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα

Διαρκή τεστ για κορωνοϊό στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα

Στόχος των καναλιών ο έγκαιρος εντοπισμός τυχόν κρουσμάτων.

Επανέρχεται σταδιακά στην προ-κορωνοϊού εποχή η ελληνική τηλεόραση. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την εξέλιξη της πανδημίας δείχνει να εξασθενεί αφού η Ελλάδα τα έχει καταφέρει πολύ καλά μετρώντας μέχρι σήμερα πολύ λίγα θύματα σε σχέση με άλλες χώρες στην Ευρώπη.

Ήδη από τη Δευτέρα 11 Μαΐου ξεκίνησαν και πάλι γυρίσματα στον ΑΝΤ1. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» για να γίνει το απαραίτητο restart στον τομέα της ψυχαγωγίας σε όλα τα κανάλια επιστρατεύονται χιλιάδες τεστ για τον κορωνοϊό.

Σε όλους τους συντελεστές αλλά και τους συμμετέχοντες, σε ότι αφορά τα τηλεπαιχνίδια τα τεστ θα είναι σε ημερήσια διάταξη. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θεωρούν ότι αυτός είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός τρόπος για να ανιχνευθούν έγκαιρα τυχόν φορείς του ιού.

Διαρκή τεστ για κορωνοϊό στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα

Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κρούσμα τότε όπως αναφέρει η «Real» θα μπει σε καραντίνα ακόμη και ολόκληρη η παραγωγή μίας σειράς ή ενός τηλεπαιχνιδιού. Ειδική μέριμνα υπάρχει και για το «Deal» αλλά και τον «Τροχό της Τύχης» προκειμένου να τηρηθούν και οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα τα τεστ όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές θα γίνονται μία μέρα πριν. Εφόσον είναι αρνητικά τότε οι ηθοποιοί θα μπορούν να έρχονται και πιο… κοντά για την ανάγκη του ρόλου τους και αφού τους έχει δοθεί ιατρική άδεια.