Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος μετά τον Τελικό του «Big Brother»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος μετά τον Τελικό του «Big Brother»

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Απίστευτες εικόνες έφτασαν στον τηλεθεατή στο φινάλε του Τελικού του «Big Brother», με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν αρνητικά την αντίδραση της Άννας – Μαρίας Ψυχαράκη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Κι αυτό διότη η νικήτρια του ριάλιτι έδωσε το δικό της… one woman show φέρνοντας σε αμηχανία παρουσιαστές, καλεσμένους και τηλεοπτικό κοινό, με το παρασκήνιο να είναι τεράστιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», έντονο παρασκήνιο υπάρχει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αρνήθηκε μετά το live να μιλήσει στις κάμερες δηλώνοντας «πολύ εκνευρισμένος».

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μίλησε χθες στις κάμερες. Με το που τελείωσε το live έφυγε εκνευρισμένος και μπήκε κατευθείαν στο καμαρίνι του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα αν θα βγει για δηλώσεις. Μου είπε ‘δεν θέλω να μιλήσω σήμερα γιατί είμαι εκνευρισμένος με αυτό που είδα στην τηλεόραση’. Τελεία», είπε ο δημοσιογράφος. 

Αυτό που σχολιάστηκε στα παρασκήνια, πάντως, είναι πως ο Ανδρέας βρήκε άκρως αντιαισθητική την χθεσινή εικόνα του ριάλιτι, κυρίως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Από τη μεριά του, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε κανονικά της δηλώσεις του.

Δείτε κι αυτό:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.