Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

ALPHA: Σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα τη νέα χρονιά

Η νέα χρονιά έρχεται με αλλαγές στο πρόγραμμα.

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ALPHA από το νέο έτος. Τα νούμερα τηλεθέασης των πρώτων μηνών της νέας σεζόν δεν είναι τα αναμενόμενα κι έτσι θα γίνουν αρκετές αλλαγές.

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το «The Bachelor» ενώ αυτή την εβδομάδα έριξε αυλαία για το 2020 και η σειρά «Αγγελική». Η τηλεοπτική σειρά που μεταδιδόταν κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 το βράδυ με δίωρα επεισόδια αλλάζει ζώνη μετάδοσης.

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το κανάλι η σειρά θα επιστρέψει στις 11 Ιανουαρίου και θα μεταδίδεται από την Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη στις 11 το βράδυ.

Τα επεισόδια θα γίνουν ωριαία, κάτι που ήταν στις σκέψεις των ανθρώπων του καναλιού μετά τα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν η «Αγγελική» θα μείνει στο πρόγραμμα του καναλιού και τη νέα σεζόν. Τα σενάρια πάντως μέχρι λίγο καιρό δεν ήταν υπέρ της συνέχισης λόγω των όχι και τόσο καλών επιδόσεών της ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα ήθελαν τη σειρά ακόμη και να κόβεται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα θα υπάρξουν ανακατατάξεις αφού αναμένεται και η πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη που θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Ακόμη, όπως έχει ανακοινωθεί αναμένεται και το νέο ριάλιτι σχέσεων καθώς βγήκε το σχετικό trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.