Με αγόρια και κορίτσια ο νέος κύκλος του GNTM (vid)

Με αγόρια και κορίτσια ο νέος κύκλος του GNTM (vid)

Το Star έκανε την ανατροπή.

Μία μεγάλη ανατροπή επιφύλαξε η δημοσιοποίηση του trailer του τρίτου κύκλου του GNTM. Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Star και σε αυτόν τον κύκλο θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άνδρες μοντέλα.

Η συμμετοχή των ανδρών στο ριάλιτι ξεκίνησε από τις ΗΠΑ. Το αντίστοιχο ριάλιτι που αποτελεί δημιούργημα του πρώην Super Model Tyra Banks δέχτηκε για πρώτη φορά άνδρες συμμετέχοντες την 20η σεζόν του show.

Ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων ήταν αμφίβολος. Τα νούμερα του show ήταν εντυπωσιακά και τη δεύτερη σεζόν ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού δημιουργούσε αμφιβολίες αφού τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιούνιο.

Μένει να δούμε και τα νέα πρόσωπα αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο η Έλενα Χριστοπούλου όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο.

Ο νέος κύκλος αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού όπως αναφέρει και το trailer «τα αγόρια έρχονται να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των κοριτσιών στον χώρο του modelling».

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του Star στο instagram: «Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!

Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.

Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας.

Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;

▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.