Γυναικεία υπόθεση: Αυτό θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA

Γυναικεία υπόθεση: Αυτό θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA

Πώς στοχεύει στην πρωτιά.

Σιγά σιγά φαίνεται να ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός του ALPHA για το καθημερινό του πρόγραμμα, από το πρωί ως το απόγευμα, με τις καθημερινές εκπομπές να είναι πια γυναικεία υπόθεση. Η Αφροδίτη Γιάμαλη είχε όλο το ρεπορτάζ στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τις παλιές αλλά και τις νέες παρουσιάστριες που βουτούν στα βαθιά με καθημερινές εκπομπές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day θα παραμείνει στη ζώνη που τους μάθαμε, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν μικροαλλαγές στα πρόσωπα και το πάνελ της πρωινής εκπομπής.

Πολύ λόγος είχε γίνει για την Ελεονώρα Μελέτη και αν θα είναι αυτή τελικά η αντικαταστάτρια της αποχωρήσασας Ελένης Μενεγάκη από την μεσημεριανή ζώνη. Τελική η παρουσιάστρια του late night talk show του σταθμού θα αναλάβει ένα μαγκαζίνο αμέσως μετά το Happy Day. Η εκπομπή θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα με ζωντανό ρεπορτάζ.

Αμέσως μετά, στη ζώνη που έπαιζε για πολλά χρόνια το «Ελένη», ο ALPHA ίσως στο μεγαλύτερο στοίχημα ως τώρα ρίχνει για πρώτη φορά ως παρουσιάστρια τη  Βάσω Λασκαράκη, αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ που την φέρνουν πολύ κοντά σε συμφωνία.

Τη σκυτάλη θα παίρνει στην απογευματινή ζώνη άλλη μία «ρούκι» παρουσιάστρια, αφού το τηλεπαιχνίδι του σταθμού θα αναλάβει να παρουσιάσει η Αντελίνα Βαρθακούρη, με μοναδική της τηλεοπτική εμπειρία τη συμμετοχή ως παίκτρια σε ταξιδιωτικό ριάλιτι.