Survivor: Τέλος οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» - Έτσι διαμορφώνονται οι δύο νέες ομάδες

Survivor: Τέλος οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» – Έτσι διαμορφώνονται οι δύο νέες ομάδες

Τα πάνω - κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής, η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο οδηγεί σε ριζικές αλλαγές στο Survivor.

Πλέον, παύουν να υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» και οι δύο ομάδες δημιουργούνται από την αρχή βάσει των επιλογών που θα κάνουν οι αρχηγοί τους, Γιώργος Κοψιδάς και James Καφετζής.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Ευτυχείτε» οι αρχηγοί θα είναι αναγκασμένοι να επιλέγουν κάθε φορά έναν παίκτη από τη δική τους ομάδα και έναν από την αντίπαλη, προκειμένου να… διαλυθούν οι κλίκες και να υπάρξει ισορροπία σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως φαίνεται, οι συνεχείς ήττες των «Διασήμων» ήταν η αιτία της συγκεκριμένης αλλαγής, με το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας να «προδίδει» το πώς διαμορφώνονται οι δύο νέες ομάδες.

Οι «Κόκκινοι» θα έχουν έναν παίκτη παραπάνω. Μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά θα αγωνίζονται οι Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Κόρομι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος και Σοφία Μαργαρίτη.

Ο «Μπλε» θα αποτελούνται από τους James Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, Πάνο Καλίδη, Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Chris Σταμούλη, Άννα Μαρία Βέλλη και Αλέξη Παππά.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.