Επιστρέφει το «The 2Night Show»: Η πρεμιέρα και η πρώτη καλεσμένη

Ο νέος ρόλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Σε τι είδους project θα τον δούμε;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΑΝΤ1. Η εκπομπή του παρουσιαστή στη late night ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου σημειώνει ικανοποιητικότατα νούμερα τηλεθέασης έχοντας μία επιτυχημένη πορεία χρόνων.

Τώρα, ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για το επόμενο βήμα στη συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα, αναμένεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο του ΑΝΤ1 για το εορτασμό 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

Ο όμιλος ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», θεωρεί ορόσημο τη φετινή χρονιά και σχεδιάζει να τιμήσει τη σημαντική επέτειο με μια σειρά ειδικών εκπομπών. Πρόκειται για κάποια special events πανηγυρικού χαρακτήρα, στα οποία τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο σχεδιασμός βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν ως το τέλος του μήνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη επέτειος είναι πιθανό να τιμηθεί και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αποτελεί άλλωστε ορόσημο για την ελληνική τηλεοπτική ιστορία. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παραμείνει φυσικά στην παρουσίαση του «The 2night show» που μεταδίδεται στη late night ζώνη του καναλιού. Το όνομα του παρουσιαστή είχε γραφτεί και για τη «Φάρμα» ωστόσο όπως φαίνεται ο ΑΝΤ1 έχει καταλήξει σε άλλη επιλογή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.