Είναι επίσημο: Η «Φάρμα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα»

Σε ποιο κανάλι του ομίλου θα μεταδοθεί το ριάλιτι.

Μία ακόμη επιστροφή αναμένεται στην ελληνική τηλεόραση. Οι σταθμοί ποντάρουν στη λογική αυτή κι έτσι έχουμε πολλές επιτυχίες παλαιότερων δεκαετιών να επανέρχονται στις οθόνες μας μετά από χρόνια.

Κάπως έτσι ο όμιλος ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα του ριάλιτι «Φάρμα». Πρόκειται για πρόγραμμα που έκανε επιτυχία μέσω του Mega πριν από περίπου μία 15ετία. Στην παρουσίαση του πρώτο κύκλου ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και του δεύτερου ο Ηλίας Βαλάσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το φετινό κόνσεπτ θα έχει σελέμπριτις αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας να προσπαθούν να επιβιώσουν στις καταστάσεις μίας φάρμας.

Όπως όλα δείχνουν ο όμιλος ΑΝΤ1 κατέληξε και στο κανάλι που θα μεταδώσει το ριάλιτι. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν κατά το παρελθόν υπήρξε δίλημμα αφού και το Μακεδονία TV έπαιζε δυνατά ως επιλογή. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsit.gr και ο Γρηγόρης Μελάς, η «Φάρμα» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Αυτό που εκκρεμεί είναι το όνομα του παρουσιαστή. Σύμφωνα με το newsit.gr επικρατέστεροι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όσον αφορά τον δεύτερο, η οριστικά απόφαση θα εξαρτηθεί και από το «The2night show» που μεταδίδεται στη late night ζώνη του καναλιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα του ριάλιτι θα γίνουν σε χώρο στην Μαλακάσα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού τα επεισόδια θα είναι δίωρα και θα υπάρχει ένα αποχώρησης όπου ένα παίκτης θα φεύγει μετά από μονομαχία με συμπαίκτη του.