Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Για πρώτη φορά, δεν στήθηκε «πανηγύρι» σε βάρος του θύματος. Ευτυχώς.

Πρώτο θέμα στα δημοσιογραφικά γραφεία παραμένει η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ.

Τα «ευχάριστα» νέα μέσα στην όλη μαυρίλα της ειδησεογραφίας των ημερών, είναι πως τελικά οι φωτογραφίες του νεκρού δημοσιογράφου δεν κυκλοφόρησαν…

  • Δεν κυκλοφόρησαν τελικά οι φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ, τις οποίες -όπως ο Διαδρομιστής σας ενημέρωσε εχθές- τράβηξε γείτονας του θύματος και έστειλε σχεδόν αμέσως σε μεγάλο πολιτικό/ενημερωτικό site. Όπως μαθαίνουμε, υπήρχαν πράγματι σκέψεις το εν λόγω υλικό να δημοσιευτεί στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί το εν λόγω brand name, ωστόσο ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και η αιτία είναι προφανής: (και) ο δημοσιογραφικός κόσμος θα καταδίκαζε τη συγκεκριμένη κίνηση της εφημερίδας, καθώς ο Καραϊβάζ ανήκε στη δημοσιογραφική «οικογένεια». Αυτή τη φορά, οι ιθύνοντες έπραξαν σωστά. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

 

  • Απολύσεις ενόψει από το αθλητικό τμήμα της Cosmote TV. Από δημοσιογράφους και σπίκερ ως παραγωγούς. Μιλάμε και για «ηχηρά» ονόματα. Η απώλεια των Bundesliga και Primera Division από τη νέα σεζόν, άρα και το σταμάτημα των εκπομπών με στιγμιότυπα κλπ. φέρνει τη συνδρομητική να ακολουθήσει μνημονιακή τακτική. Θα γίνονταν και περισσότερες αλλά έχε χάρη που, πλην Champions και Europa League, απέκτησε και τα δικαιώματα του νεοσύστατου Conference League.

Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

  • Κάτω από τη βάση παίρνει το σύνολο του ελληνικού Tύπου για τον τρόπο διαχείρισης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Αν και η κουβέντα στα κοινωνικά δίκτυα επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένη εφημερίδα που δεν είχε πρωτοσέλιδη αναφορά, καλό θα ήταν να δεις κάποιος τον πρώτο ιεράρχησης του τραγικού γεγονότος και από τις υπόλοιπες. Μην ξεχνάμε για εν ψυχρώ εκτέλεση δημοσιογράφου μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του.

 

  • Σήμερα αναμένεται να πάρει τη μεγάλη απόφαση το πειθαρχικό του Σ.Ε.Η. για τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Μπιμπίλας, σε πρωινή εκπομπή του Open. Όπως σχολίασε, ο ΣΕΗ θα συνεδριάσει με σκοπό να αποφασιστεί αν θα διαγραφεί το μέλος του που κατηγορείται για τρεις τουλάχιστον βιασμούς. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ υποστήριξε ότι λόγω άλλων σοβαρών θεμάτων της επικαιρότητας, οι καταγγελίες του ΣΕΗ έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα τηλεοπτικά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι σταμάτησαν να δέχονται νέες μαρτυρίες θυμάτων.

Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

  • Μήπως κάποια στιγμή το… νταβατζιλίκι μερικών συνδρομητικών, διότι περί αυτού πρόκειται, εις βάρος των πελατών τους, πρέπει να σταματήσει; Κάποτε, ειδικά στη μνημονιακή περίοδο, η διακοπή συνδρομής γινόταν μετά από 3 και 4 απλήρωτους λογαριασμούς. Λογικό. Πλέον ένα μήνα αν δεν πληρώσεις, πες ότι το αμέλησες ή το ξέχασες, έχεις διακοπή και 10ευρω για κόστος επανασύνδεσης. «Γίνεται αυτοματοποιημένα» σου λένε. Ακόμη κι αν είσαι επί 10 ή ακόμη και 15 και 20 σερί χρόνια πελάτης. Νισάφι κάπου.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.