Σε σοκ η Άννα - Μαρία Ηλιάδου για τον θάνατο του Mad Clip | Η πρώτη ανάρτησή της (Pic)

Άννα-Μαρία Ηλιάδου: Απαντά για τη σχέση της με τον Madclip 9 μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο (Vid)

Τι είπε μπροστά στην κάμερα.

Η Άννα – Μαρία Ηλιάδου είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν συχνά την επικαιρότητα. Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «GNTM» μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο είτε λόγω των επαγγελματικών της είτε λόγω της προσωπικής της ζωής.

Στο γνωστό μοντέλο χρεώθηκε σχέση με τον δημοφιλή ράπερ Madclip. Μάλιστα λίγο καιρό πριν εκείνος φύγει από τη ζωή είχε κυκλοφορήσει βίντεο που τους έδειχνε μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές. 9 μήνες μετά την τραγική απώλεια του Madclip, το μοντέλο απάντησε και για τη σχέση της με τον αδικοχαμένο ράπερ.

Χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του, είπε ότι ουδέποτε είχε σχέση μαζί του.

«Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου, τίποτα άλλο. Έχει γραφτεί ότι έχω σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν είχα σχέση μαζί του. Δεν θέλω να συζητήσω για αυτό δεν το έχω συζητήσει κιόλας. Ξέρω εγώ τι έγινε και αυτό είναι που μετράει», σημείωσε η Άννα – Μαρία Ηλιάδου στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

H ίδια, μίλησε και για το «GNTM», το οποίο την ανέδειξε. Όπως είπε, είναι σα να μην έλειψε ποτέ η Βίκυ Καγιά ενώ σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που αντικατέστησε το μοντέλο και παρουσιάστρια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.