Το One Channel του Μαρινάκη απορροφά το Channel 9

Το One Channel του Μαρινάκη απορροφά το Channel 9

Η συμφωνία και η εξέλιξη.

Στις… υπηρεσίες του μιντιακού ομίλου του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τίθεται ο Διονύσης Παναγιωτάκης. Αφού πούλησε το Action24 στους Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο, ο Παναγιωτάκης προχώρησε στην απόκτηση ενός άλλου τοπικού, αθηναϊκού καναλιού: του Channel 9.

Κι αυτό, ως είχε αποκαλύψει προ καιρού το Dailymedia, προορίζεται να μετεξελιχθεί σε… One Channel. Ναι, το κανάλι που είχε λανσάρει ο Μαρινάκης έως ότου έκανε δικό του το Mega. Πρακτικά το Channel 9 απορροφά το One, το οποίο εκπέμπει μόνο διαδικτυακά αλλά και μέσω Cosmote TV και Nova. Πλέον, θα εκπέμπει και τηλεοπτικά, έστω και μόνο στην Αττική.

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης πήρε υπό τον έλεγχο του το περιφερειακό κανάλι Channel 9 που προ ετών ονομαζόταν Τηλετώρα και το κατείχε ο εκδότης της ακραίας «Ελεύθερης Ώρας» Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. Και ρόλο στο νέο, πλέον, κανάλι θα έχει ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτης Μαλέλης.

Το Channel 9 συνεργάζεται με τις εταιρείες του Παναγιωτάκη εδώ και δύο χρόνια, εκπέμποντας από τις εγκαταστάσεις όπου λειτουργούσε το Action24 καθώς και με το One Channel τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.