Αποκλειστικό: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για τον Κρητικό του Big Brother μετά την ατάκα-ντροπή

Αποκλειστικό: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για τον Κρητικό του Big Brother μετά την ατάκα-ντροπή

Μετά τον σάλο η αντίδραση του καναλιού.

Ο σάλος που προκλήθηκε στα social media μετά την ατάκα-ντροπή του Κρητικού, Αντώνη Αλεξανδρίδη η οποία βγήκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ώρες οδήγησε ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τον παίκτη από το σπίτι του Big Brother με συνοπτικές διαδικασίες.

Η παραγωγή του παιχνιδιού δεν πρόκειται να ζητήσει εξηγήσεις από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, καθώς ασφαλώς ό,τι και αν πει μετά από τέτοια εμετική ατάκα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν ο παίκτης αποχωρήσει άμεσα από το παιχνίδι (αυτή τη στιγμή θεωρείται το πιο πιθανό ενδεχόμενο) ή αν θα φύγει στο Live της Παρασκευής.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα στο κανάλι για το reality είναι βαρύ και αυτή τη στιγμή κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και το πιο ακραίο…

UPDATE

Το ρεπορτάζ του Dailymedia  επιβεβαιώθηκε, με τον Κρητικό παίκτη να αναγκάζεται να αποχωρήσει. Την ίδια ώρα, ο ΣΚΑΪ βλέπει τον έναν χορηγό να αποχωρεί μετά τον άλλο. αναμένεται επίσημη ανακοίνωση – απολογία του σταθμού για όσα είδαν οι τηλεθεατές στο live streaming. 

Διαβάστε ακόμα: Το πλάνο που δεν θα παιχτεί στον ΣΚΑΪ: Παίκτης στριμώχνει ερωτlκά τον Θέμη στο «Big Brother» (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.