Το παράκανε: Έφτασε στο άλλο άκρο ο Γιάννης Μπέζος...

Το παράκανε: Έφτασε στο άλλο άκρο ο Γιάννης Μπέζος…

Χρειάζεται λίγο... φρένο.

Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες των τελευταίων πάρα πολλών ετών. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, καθώς μπορεί να κινηθεί σε όλο το φάσμα από την κωμωδία έως και το δράμα με πρωτοφανή ευκολία. Οι δουλειές του στο θέατρο και την τηλεόραση είναι εγνωσμένης αξίας, και πολλές εξ αυτών έχουν γράψει ιστορία.

Ο λόγος για τον ιδιαιτέρως δημοφιλή Γιάννη Μπέζο, ο οποίος συνεχίζει ακμαιότατος την καριέρα του σε σανίδι και τηλεοπτικά πλατό.

Ο κ. Μπέζος συχνά-πυκνά έχει αποθεωθεί (και δικαίως) για το γεγονός πως δε μασάει τα λόγια του και δεν «στρογγυλεύει» τα λόγια του, κάτι που, βέβαια, μας έχει χαρίσει και ορισμένα μυθικά βίντεο του Γιώργου Μητσικώστα στο φετινό Mitsi Var του Action24. 

Ωστόσο, το τελευταίο μικρό διάστημα ο δημοφιλής ηθοποιός έχει δώσει πληθώρα συνεντεύξεων σε τηλεόραση, sites και εφημερίδες, στις οποίες τονίζει συνεχώς την «απέχθειά» του στην ηλιθιότητα, το ότι δε θέλει να συνεργάζεται με βλάκες, ότι το παρελθόν και πολλοί απ’ όσους γνώριζε τα περασμένα έτη του προκαλούν θλίψη γιατί παραμένουν ανόητοι και ούτω καθεξής.

Το αυτό έκανε και στις τελευταίες τρεις συνεντεύξεις που παραχώρησε, μιλώντας με δηκτικό τρόπο για τους… χαζούς και το πώς δε θέλει να συναναστρέφεται καθόλου μαζί τους, μιας και τους βαριέται σε εγκληματικό βαθμό.

Λίγο μέτρο καμιά φορά δεν βλάπτει, θα μπορούσε να πει κανείς…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.