Η εξοργιστική απάντηση των διδύμων του Big Brother για τις καταγγελίες ασέλγειας (Pic)

Η εξοργιστική απάντηση των διδύμων του Big Brother για τις καταγγελίες ασέλγειας (Pic)

Tα δύο αδέρφια απάντησαν μέσω των social media τους.

Τα δίδυμα αδέρφια Βαρουξή, Παναγιώτης και Χρήστος, βρέθηκαν στο επίκεντρο καταγγελιών ύστερα από τις απαντήσεις που έδωσαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» σχετικά με το πώς έχουν εκμεταλλευτεί την ομοιότητά τους σε σχέση με το γυναικείο φύλλο.

Οι δύο τους παραδέχτηκαν σε ζωντανή σύνδεση ότι έχουν «κοροϊδέψει» κοπέλα σε ραντεβού τους, παριστάνοντας ο ένας τον άλλον. Σε επόμενη ερώτηση μάλιστα παραδέχτηκαν ανοιχτά ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την κοπέλα σε ηλικία 17 ετών, με τον έναν από τους δύο να παριστάνει τον άλλον χωρίς η ίδια να το ξέρει.

Πρόσθεσαν μάλιστα ότι δεν ήταν κοπέλα τους, ότι δεν ήταν δηλαδή σε σχέση με ένα από αυτούς. Μετά τη θύελλα που έφεραν οι απαντήσεις τους το επίμαχο απόσπασμα κατέβηκε από το Youtube ενώ πολλές είναι οι καταγγελίες που έγιναν στο ΕΣΡ για παραδοχή ασέλγειας.

Δείτε ακόμα: Η απάντηση Κατσούλη – Καραβάτου για τις ελεεινές δηλώσεις των αδερφών Βαρουξή (Pic)

Τα δύο αδέρφια απάντησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με insta story που έγραψε ο Χρήστος και κοινοποίησε και ο Παναγιώτης αναφέροντας:

«Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράφω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε στο Survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμηθήκανε να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήταν πριν 1 εβδομάδα ένα απόσπασμα και πάνε και γράφουν ότι είμαστε και «ΒΙΑΣΤΕΣ».

Όταν σε μία σχέση μεταξύ τριών ανθρώπων (εγώ ο αδερφός μου και μία κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δύο και όπως ανέφερα και στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε, αυτό θεωρείται βιασμός; (ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΙΓΚΙ)»

Η εξοργιστική απάντηση των διδύμων του Big Brother για τις καταγγελίες ασέλγειας (Pic)

Να σημειωθεί ότι το «Star» εξαφάνισε το επίμαχο βίvτεο από όλες τις πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.