«Στα αρ****α μου!»: Ντροπιαστικός γυναικοκαβγάς με πρωταγωνίστρια τη Βρισηίδα στο Survivor (Vid)

«Στα αρ****α μου!»: Ντροπιαστικός γυναικοκαβγάς με πρωταγωνίστρια τη Βρισηίδα στο Survivor (Vid)

Ήταν αντίπαλες στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και τα αίματα άναψαν.

Το Survivor μπήκε από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο για τα καλά σε mode σκληρού ανταγωνισμού, αφού άλλωστε η μεγάλη πείνα καθορίζει σε αυτά τα πρώτα 24ωρα τη συμπεριφορά των παικτών και ο οργανισμός δεν έχει συνηθίσει ακόμα.

Έτσι, η υποψηφιότητα του Βαλάντη στο χθεσινό συμβούλιο, έφερε και τις πρώτες κουβέντες στην πλευρά των Διασήμων, ενώ οι Μαχητές έκαναν τη δική τους σπέκουλα, ενδεχομένως με στόχο να βάλουν φιτιλιές στους αντιπάλους σε κάποια μεταγενέστερη στιγμή, ίσως στο σημερινό συμβούλιο.

Εκεί όμως που η κόντρα πέρασε σε άλλο επίπεδο, ήταν όταν η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ασημίνα των «Μαχητών» ήρθαν αντιμέτωπες στο αγώνισμα. Το αγώνισμα αυτό ήθελε τις παίκτριες να φοράνε μια μάσκα και να στοχεύουν στα τυφλά. Λίγο πριν ξεκινήσει, η Ασημίνα έβγαλε τη μάσκα κατόπιν υποδείξεως των συμπαικτών της και η Βρισηίδα το αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτι «γαλλικά».

Η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Βρισηίδα και Ασημίνα δεν τελείωσε εδώ. Η Ασημίνα κέρδισε τον πόντο και η Βρισηίδα προχωρούσε έξαλλη προς τον πάγκο της, φωνάζοντας στην αντίπαλό της να παίζει σύμφωνα με τους κανόνες.

Η κατάσταση ήταν πραγματικά έκρυθμη, με τη Βρισηίδα να λέει χαρακτηριστικά «δε θα μου μιλάς».

Δείτε όσα συνέβησαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.