Θέμης Αδαμαντίδης | Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο

Υποκλίθηκαν και οι εχθροί του: Η πρώτη φωτό του Θέμη Αδαμαντίδη με την εντυπωσιακή νέα σύντροφό του (Pic)

Πότε πόζαραν για πρώτη φορά μαζί.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, τον τελευταίο καιρό συνοδεύεται πολύ συχνά στις νυχτερινές του εξόδους από μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα. Η ίδια φαίνεται να είναι φύλακας άγγελός του, με τον ίδιο να προστατεύει τη σχέση τους. Η γυναίκα που τον συνοδεύει είναι η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τα μάτια των ανδρών αλλά ούτε του φωτογραφικού φακού.

Παρόλες τις αρκετές κοινές εξόδους, ο τραγουδιστής και η στενή συνεργάτιδα του Αλέξανδρου Πετρίδη, δεν είχαν δώσει την ευκαιρία στους φωτογράφους να τους απαθανατίσουν σε μία κοινή φωτογραφία. Αυτό άλλαξε όταν ο τραγουδιστής αποφάσισε να επισκεφτεί, μαζί με την Βαρβάρα Κίρκη, το σαλόνι ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη στο Χαλάνδρι.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Τέτα Καμπουρέλη γνωρίζονται πολλές δεκαετίες, ήταν φίλοι από παιδιά στην Καισαριανή, οπότε ο ίδιος εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετος στο σαλόνι ομορφιάς και πόζαρε με την κα Καμπουρέλη αλλά και πρώτη φορά με τη Βαρβάρα Κίρκη στο πλευρό του. Την αποκλειστική φωτογραφία του ζευγαριού με την Τέτα Καμπουρέλη κατέγραψε το gossip-tv.gr.

Υποκλίθηκαν και οι εχθροί του: Η πρώτη φωτό του Θέμη Αδαμαντίδη με την εντυπωσιακή νέα σύντροφό του (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.