Εγκατέλειψε την Αθήνα, πήγε για σεζόν στην Κύθνο: Νέα καριέρα για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο (Vid)

Εγκατέλειψε την Αθήνα, πήγε για σεζόν στην Κύθνο: Νέα καριέρα για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο (Vid)

Ο ηθοποιός έχει κάνει πολλά στη ζωή του, τώρα ακόμα ένα.

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο οι περισσότεροι τον έμαθαν και τον θυμούνται από τότε, για τον ρόλο του στους «Ψίθυρους Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη. Από τότε έχει κάνει διάφορα πράγματα τηλεοπτικά, ως ηθοποιός, αλλά τίποτα που να τον συνοδεύει ως ρόλος με τον ίδιο τρόπο.

Υπάρχουν όμως άλλα πράγματα που τον χαρακτηρίζουν, όπως το ότι δεν εμμένει στη μία ιδιότητα, αλλά δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

Όλα αυτά τα χρόνια για παράδειγμα, έχει υπάρξει επιχειρηματίας της νύχτας, έχοντας ποσοστά ή πλήρη ιδιοκτησία σε διάφορα μαγαζιά, είτε εστίασης είτε διασκέδασης. Επιπλέον, τον έχουμε δει να συμμετέχει και στη Φάρμα και σε τηλεοπτικά projects εκτός υποκριτικής. Δε θα πρέπει να ξαφνιάζει κανέναν λοιπόν ότι πλέον… ασκεί και χρέη καπετάνιου στην Κύθνο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα!», τα τελευταία πέντε χρόνια ασκεί πιο επαγγελματικά το δίπλωμα σκίπερ που έχει εδώ και 35 χρόνια, ξεκινώντας πρώτα από τα Φαλάσαρνα στα Χανιά και πλέον διοργανώνει κρουαζιέρες στη Κύθνο για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως μαζί με έναν συνεταίρο του έχουν στήσει μια νέα επιχείρηση με κρουαζιέρες σε παραλίες του νησιού που δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δήλωσε κιόλας πως γι΄αυτό το διάστημα της θερινής σεζόν, θα επικεντρωθεί στις κρουαζιέρες και θα πάει για λίγο πίσω η ιδιότητα του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.