«Η ... είναι μια plus size μ@@@άρα»: Δήλωση-φωτιά Mente Fuerte μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Μαρία Σολωμού

Mente Fuerte: Η φωτογραφία-επιβεβαίωση με τη Μαρία Σολωμού… τόπλες στην αγκαλιά του (Pic)

Στο νέο του clip ο τράπερ θα έχει ως πρωταγωνίστρια την ηθοποιό.

Από τις αρχές του έτους, κάπου τον Ιανουάριο, δημοσιεύματα ήθελαν τον Mente Fuerte και τη Μαρία Σολωμού ζευγάρι. Ο τράπερ είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του τότε ότι δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό γιατί υπάρχει στη μέση ένα παιδί και δεν είναι σωστό να συζητιέται. Η Μαρία Σολωμού από τη μεριά της έχει πει σε αρκετές περιπτώσεις πως δεν πρόκειται να πει αν έχει κάποια σχέση, ενώ άλλες φορές έλεγε πως είναι ελεύθερη.

Πιο πρόσφατα, είχε απαντήσει στη Σκορδά και τον Λιάγκα: «Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο. Γιατί να το πω; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Κι ενώ έχουν ειπωθεί αυτά, ο Mente Fuerte αποφασίζει να σβήσει όλες του τις αναρτήσεις από το Instagram στο προφίλ του και να ανεβάσει χθες βράδυ μία φωτογραφία για την προώθηση του νέου του άλμπουμ με τίτλο Amantes Amentes. Σε αυτή, απεικονίζεται ο ίδιος με τη Μαρία Σολωμού τόπλες στην αγκαλιά του, να του δαγκώνει το αυτί και τα χέρια του να καλύπτουν το στήθ0ς της.

Και κάπως έτσι, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.