Τίτλοι τέλους για Ιωάννα Τούνη - Δημήτρη Αλεξάνδρου; Τα unfollow και το block (Pics)

Τίτλοι τέλους για Ιωάννα Τούνη – Δημήτρη Αλεξάνδρου; Τα unfollow και το block (Pics)

Τσακώθηκαν ή χώρισαν;

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πρώτα, στις αρχές του καλοκαιριού, τους ήθελαν να έχουν χωρίσει επειδή η Τούνη πήγε στη Μύκονο χωρίς αυτόν. Τότε είχε απαντήσει η influencer πως δεν είναι ανάγκη τα ζευγάρια να είναι πάντα μαζί στις διακοπές. Μετά, άλλη φημολογία ήθελε την Τούνη έγκυο.

Τελικά τίποτα απ΄αυτά δεν ίσχυε και το ζευγάρι πήγαινε μαζί διακοπές, ανέβαζαν διαρκώς στόρι μαζί, έδειχναν προς τα έξω πως είναι ερωτευμένοι ένα χρόνο μετά την γνωριμία τους. Το τελευταίο 24ωρο αυτό όμως άλλαξε και οι δυο τους δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές της Soula Glamorous, έχει λάβει χώρα μπλοκάρισμα μεταξύ τους, καθώς έχουν σβηστεί τα tags από τις κοινές τους φωτογραφίες στα προφίλ τους, ενώ τα κοινά τους στόρι στα highlights έχουν επίσης σβηστεί.

Η Soula προσθέτει ότι μπορεί να μην πρόκειται για χωρισμό, αλλά για κάποιον τσακωμό που οδήγησε και τους δύο σε αυτές τις αυθόρμητες κινήσεις, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι τόσο απλά, όταν γνωρίζουν και οι δύο πόσο θα σχολιαστεί το unfollow και το block.

Δείτε και το αντίστοιχο ρεπορτάζ στο Love It στον ΣΚΑΪ, όπου επίσης λένε πως η Τούνη και ο Αλεξάνδρου μπλόκαραν ο ένας τον άλλον:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.