Από κολλητοί... δυο ξένοι: Ο λόγος που Αντώνης Κανάκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου έκοψαν και την καλημέρα

Εγκυμοσύνη Ιωάννας Τούνη | Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την ανακοίνωση που «προδίδει» χωρισμό (Pics)

Τα πράγματα τελικά ίσως είναι έτσι όπως φαίνονται.

Για ένα ζευγάρι που για μεγάλο χρονικό διάστημα μοιραζόταν κάθε του στιγμή, που έκαναν κοινές αναρτήσεις μαζί για giveaways, το να μην κάνουν κοινή ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, είναι ζήτημα. Εν προκειμένω βέβαια δεν υπήρξε ούτε καν ξεχωριστή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, δειγμά του ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά και φαίνεται πως υπάρχει χωρισμός ή, έστω, διάλειμμα.

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την εγκυμοσύνη της που είχε διαρρεύσει εν είδει ρεπορτάζ πριν μερικές ημέρες.

Στη φωτογραφία είναι δακρυσμένη και μιλάει για τη μητέρα της, καθώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της μόλις λίγο καιρό μετά τον θάνατο της το Πάσχα. Δεν υπάρχει όμως καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ούτε ως ταγκ, ούτε ως mention.

Ακόμα και χωρισμένοι να είναι πάντως, μια ανάρτηση την κάνεις για το παιδί που περιμένεις, από τη στιγμή που είσαι κάποιος που κάνει ανάρτηση για πολύ λιγότερο σημαντικά πράγματα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τη μεριά του έχει επιλέξει τη σιωπή και η πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση ήταν μια θάλασσα κι ένα ηλιοβασίλεμα από το μέρος όπου βρίσκεται για διακοπές, ενώ μετά ακολούθησε και βίντεο με τον σκύλο του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.