Τον «γείωσε» με 2 λέξεις για τη φράση «δε μου μιλάει»: H βιτριολική απάντηση του Αργυρού στον Μουζουράκη λίγο πριν την πρεμιέρα του «The Voice» (Vid)

Τον «γείωσε» με 2 λέξεις για τη φράση «δε μου μιλάει»: H βιτριολική απάντηση του Αργυρού στον Μουζουράκη λίγο πριν την πρεμιέρα του «The Voice» (Vid)

Ο ένας λέει δε μιλιούνται, ο άλλος... ειρωνεύεται.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Πάνος Μουζουράκης συνεργάστηκαν πριν ένα χρόνο στο The Voice, που ήταν η πρώτη προσπάθεια του πρώτου να βρεθεί κάπου τηλεοπτικά και να «λυθεί», αφού και ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως ήταν αρκετά μαγκωμένος πριν απ΄αυτή την εμπειρία. Η σχέση των δύο δεν είναι αναγκαίο να έχει φιλικό πλαίσιο, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι τραγουδιστές, κινούνται στους ίδιους κύκλους, μια επαφή θα είχαν αναπτύξει.

Ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε πριν 2-3 εβδομάδες στο podcast του Σταρόβα ότι ο Αργυρός δεν του μιλάει πλέον, αν και στην αρχή είχαν φιλική επαφή.

«Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τώρα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Του έδωσα όλες τις πληροφορίες. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος», είχε πει χσρακτηριστικά.

Τώρα, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε τον Αργυρό για όσα είπε ο Μουζουράκης, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Μπορεί να μην είχε πιει καφέ ο άνθρωπος, να μην είχε ξυπνήσει ακόμα».

«Μου το είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, τα λέει καλοπροαίρετα φαντάζομαι ο Πάνος», συνέχισε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.