Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Η πρώτη κοινή φωτογραφία (Pic)

Γιατί τέτοια σκ@τοψυχιά με την Βανδή ρε παιδιά;

Δεν το ήξερε, να μας ρωτήσει τι θα κάνει στη ζωή της...

Ότι ο κόσμος φθονεί τα όμορφα συναισθήματα όταν αυτά αφορούν αρκετά γνωστά πρόσωπα, έχει γίνει ξεκάθαρο από καιρό. Το παράξενο κάθε φορά είναι που αυτόν τον αρνητισμό τον εκπέμπουν κατά κύριο λόγο γυναίκες. Στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η παράσταση είναι πλέον σταθερή και ανεβαίνει σε συχνή βάση.

Δε ντρέπεται να παρατάει τον άντρα της; Δεν ντρέπεται να χαλάει την οικογένεια της; Αυτά και άλλα πολλά τέτοια γράφονται στα social media για την τραγουδίστρια μετά την συνέντευξή της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, όπου είπε ότι θεωρούσε τίμιο να το τελειώσει με τον Ντέμη.

Δηλαδή, σε αυτή την εποχή ακούμε και διαβάζουμε γυναίκες να προτείνουν σε γυναίκα να μείνει δέσμια σε έναν γάμο που το συναίσθημα έχει τελειώσει και που την ίδια στιγμή μεγαλώνει συναίσθημα για έναν άλλον. Θα ήταν δηλαδή προτιμότερο η Βανδή να είναι ερωτευμένη με τον Μπισμπίκη και να είναι ακόμα μαζί με τον Ντέμη.

Και να αγνοήσει τα συναισθήματα της, να καταπιέσει τον εαυτό της και να φερθεί άσχημα σε έναν άνθρωπο που ερωτεύτηκαν κάποτε πολύ, που πέρασαν 18 χρόνια παντρεμένοι και 23 μαζί και έχουν δύο παιδιά. Να γίνει δηλαδή μια αφόρητη κατάσταση στο όνομα μιας οικογένειας και να μείνουν μετά αρνητικές εντυπώσεις σε Βανδή και Ντέμη γιατί η κοινωνία δεν αντέχει ένας άνθρωπος που είναι παντρεμένος, να ερωτευτεί και να πάει παρακάτω, επειδή έχει πατήσει τα 50.

Τώρα, ας μας εξηγήσουν όλοι αυτοί που κάνουν λόγο για γεροντοέρωτες, τι οικογένεια θα υπήρχε αν η Βανδή ήταν δυστυχής συναισθηματικά γιατί δεν δοκίμασε να ζήσει αυτό που ήθελε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.