Δύο χρόνια μετά το Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι πιο πληθωρική από ποτέ… (Pics)

Δύο χρόνια μετά το Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι πιο πληθωρική από ποτέ… (Pics)

Ένα μπράβο στο κορίτσι από μας.

Δεν είναι κάτι «περίεργο»- το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε: στα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης (αλλά, μεταξύ μας, και της παγκόσμιας…) οι πολύ όμορφες παρουσίες είναι κάτι εξαιρετικά σύνηθες. Ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με το αποκαλούμενο «ωραίο φύλο», τα παραδείγματα όμορφων γυναικών είναι κάτι παραπάνω από πολλά.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές- ελάχιστες για την ακρίβεια…- που έχουν αυτό το κάτι που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες και να συζητιούνται ακόμα και αρκετά χρόνια μετά το τέλος των προγραμμάτων στα οποία συμμετείχαν.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα (για να μην πούμε το πιο χαρακτηριστικό) είναι η Χριστίνα Ορφανίδου. Η εντυπωσιακή παίκτρια πόκερ μπήκε στο πρώτο Big Brother του ΣΚΑΪ προ 2 ετών και συνεχίζει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας έκτοτε, αν και δεν το επιδιώκει.

Πέραν του χαρακτήρα της, που φάνηκε άλλωστε και στο παιχνίδι, αυτό που κάνει την Χριστίινα να συζητείται εντόνως είναι τα πασιφανή προσόντα της και η ομορφιά της που δεν μπορεί ν’ αμφισβητηθεί ούτε από τον σύλλογο κακόγουστων ανδρών.

Σε όσους από εσάς εκεί έξω έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως υπερβάλλουμε, τότε σας παρακαλούμε δείτε παρακάτω μερικές πρόσφατες φωτογραφίες της κ. Ορφανίδου και το ξανασυζητάμε.

Εμάς θα μας επιτρέψετε να υποκλιθούμε- εντάξει;

Εντάξει…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.