Η φωτό που τα είπε όλα: Η Δέσποινα Βανδή φιλά τον Βασίλη Μπισμπίκη στο instagram και… σαρώνει τα πάντα (Pic)

Πρόστιμο από τον Πλεύρη στο μαγαζί που τραγουδά η Βανδή λόγω… Μπισμπίκη – Η φωτό που τον «έκαψε» (Pic)

Ο Πλεύρης άστραψε και βρόντηξε.

Ο αντικαπνιστικός νόμος για τους εσωτερικούς χώρους μετράει κοντά μια δεκαετία που έχει τεθεί σε εφαρμογή, αλλά όταν μιλάμε για τα νυχτερινά μαγαζιά, o έλεγχος δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να λάβει χώρα.

Στο στόχαστρο εσχάτως βρέθηκε το μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή με τις Melisses και αιτία είναι… ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν viral εικόνες και βίντεο από την παρουσία του ηθοποιού στο κέντρο που τραγουδάει η σύντροφός του. Σε ένα βίντεο χορεύει τσιφτετέλι, σε ένα άλλο είναι μπροστά στην πίστα και η Βανδή του αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι. Σε όλα τα στιγμιότυπα ο Βασίλης Μπισμπίκης κρατάει στο χέρι του ένα τσιγάρο, κάτι που… δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Θάνο Πλεύρη.

Συγκεκριμένα, κάποιος στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία με τον ηθοποιό να καπνίζει σχολιάζοντας ειρωνικά πως «μάλλον έχει καταργηθεί ο αντικαπνιστικός νόμος». Tweet που διάβασε μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο οποίος με τη σειρά του ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία επιβολής προστίμου στο μαγαζί.

«Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.