Συντετριμμένη η Shakira | Ο Piqué είχε φέρει την ερωμένη στο σπίτι τους - Η φωτό που «τον καίει»  (Pic)

Μια… μαρμελάδα έκανε τη ζημιά: Έτσι κατάλαβε η Shakira πως ο Gerard Piqué την απατά μέσα στο σπίτι τους (Pic)

Γάτα η Shakira...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό του Gerard Piqué με τη Shakira. Το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους μετά από πάνω από μία δεκαετία κοινής πορείας κι αφού είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Όπως φαίνεται, ο Ισπανός ήταν εκείνος που έκανε απιστία κι αυτός ήταν ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε. Μία… μαρμελάδα, όμως, -όπως όλα δείχνουν και όπως υποστηρίζουν τα διεθνή Μέσα- πρόδωσε τον πρώην ποδοσφαιριστή και τελείωσε τη σχέση του με τη Shakira.

Δημοσίευμα της  βρετανικής «Mirror» αποκάλυψε πώς η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ερωμένη. Το πειστήριο της απιστίας βρίσκονταν στο ψυγείο του σπιτιού του ζευγαριού, με την τραγουδίστρια να βρίσκει ένα άδειο βάζο με μαρμελάδα φράουλα κατά την επιστροφή της από επαγγελματικό ταξίδι.

Πώς, όμως, σχετίζεται αυτό με την απιστία του Piqué;

Το παράξενο ήταν πώς ούτε ο Piqué ούτε και τα παιδιά τους τρώνε μαρμελάδα φράουλα, με την τραγουδίστρια τότε να αντιλαμβάνεται το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της. Το ζευγάρι τελικά χώρισε επεισοδιακά πριν από αρκετό καιρό.

Aμέσως μετά τις κοινές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή με την ερωμένη του, η τραγουδίστρια έβγαλε νέο τραγούδι και πέταξε τα «καρφιά» της στον πρώην σύζυγό της: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex για ένα Casio. Γυμνάζεσαι πολύ, αλλά γύμνασε και το μυαλό σου λιγάκι», αναφέρει η νέα επιτυχία της Shakira.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν άφησε ασχολίαστους του στίχους. Ο παλαίμαχος αμυντικός εμφανίστηκε σε live streaming εκπομπή που προωθεί τη νέα του λίγκα, ανακοινώνοντας ότι σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio. Φορούσε, μάλιστα, ένα μπλε ρολόι της μάρκας, τονίζοντας ότι «είναι ρολόγια για μια ζωή».

Ο Piqué, πάντως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo, όπως αναφέρει και η Shakira στο τραγούδι της!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.