Μερακλής ο Piqué! Μετά τη Shakira, απάτησε και την Clara - H φωτογραφία που τον «καίει» (Pic)

Μερακλής ο Piqué! Μετά τη Shakira, απάτησε και την Clara – H φωτογραφία που τον «καίει» (Pic)

Ο Ισπανός αποδεικνύεται άπιστος.

Άπιστος αποδεικνύεται ο Gerard Piqué. Ο Ισπανός, πρώην ποδοσφαιριστής, χώρισε με τη Shakira με την οποία ήταν μαζί πάνω από δέκα και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Piqué ήταν εκείνος που απάτησε την τραγουδίστρια.

Μάλιστα, μία μαρμελάδα φέρεται να πρόδωσε την απιστία του. Πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή, έδειχνε την Clara Kia, γυναίκα με την οποία απάτησε την Shakira, να περιφέρεται μέσα στο σπίτι που εκείνος ζούσε με την τραγουδίστρια, τον καιρό που ήταν παντρεμένοι.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Ισπανό να έχει απατήσει και την ερωμένη του.

Παπαράτσι, που φωτογράφιζε τη Shakira με τον ποδοσφαιριστή και τον Πικέ κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αμφισβητεί την αφοσίωση του Pique.

Ο ίδιος παπαράτσι δημοσίευσε φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας στο Instagram και έγραψε: «Την ξέρεις, Gerard; Τότε μην εκπλαγείς που η Shakira σε έχει βάλει στο στόχαστρο».

Η νεαρή ονομάζεται Julia Puig Gali και, σύμφωνα με το προφίλ της στα social media, κατάγεται από τη Βαρκελώνη και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο. Η Julia Puig Gali είναι η γυναίκα με την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής φημολογείται ότι απάτησε την νέα του σύντροφο.

Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια – σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ – χτίζει τοίχο προκειμένου να χωρίσει το σπίτι της από εκείνο των πεθερικών της. Μάλιστα, έχει στήσει κούκλα – μάγισσα στο μπαλκόνι γυρνώντας την να κοιτάζει προς την πλευρά του σπιτιού των πεθερικών της. Παράλληλα, φέρεται να έβαλε το νέο της κομμάτι να παίζει στη διαπασών, μην τυχόν και δεν το έχει ακούσει η πεθερά της.

Μερακλής ο Piqué! Μετά τη Shakira, απάτησε και την Clara - H φωτογραφία που τον «καίει» (Pic)

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.