Κατερίνα Πεφτίτση: Aντιδράσεις για το plus size κορίτσι του GNTM που έμεινε μισό κάνοντας την ένεση των διαβητικών - Η νέα της εικόνα (Pics)

Κατερίνα Πεφτίτση: Aντιδράσεις για το plus size κορίτσι του GNTM που έμεινε μισό κάνοντας την ένεση των διαβητικών – Η νέα της εικόνα (Pics)

Τι λένε οι φαρμακοποιοί για τις ενέσεις αυτές.

Η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν το plus size μοντέλο που γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του GNTM του Star το 2019 και είχε εντυπωσιάσει όλη την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας. Μπορεί το πέρασμά της να ήταν βραχύβιο από το σπίτι του GNTM, όμως έμεινε στη μνήμη του κοινού ως μία από τα πρώτα plus size που εμφανίστηκαν σε οντισιόν και πήραν το εισιτήριο για τις επόμενες φάσεις, ακολουθώντας τα βήματα της Ξανθούλας.

Πρόσφατα το μοντέλο έπρεπε να συμμετάσχει σε ένα catwalk σε μία περίοδο που είχε πάρει κάποια κιλά παραπάνω από τα συνηθισμένα της. Τότε αποφάσισε να της χορηγηθούν μία σειρά από ενέσεις που βοηθούν το σώμα να χάσει γρήγορα κιλά. Οι συγκεκριμένες όμως ενέσεις χορηγούνται αποκλειστικά σε διαβητικούς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου Β.

Η Κατερίνα Πεφτίτση παρότι δεν πάσχει από αυτήν την ασθένεια, η οποία συνήθως χτυπάει ανθρώπους άνω των 40 με πρόβλημα παχυσαρκίας, γιατί ήθελε να βρεθεί σε καλή κατάσταση σωματική για την επαγγελματική της υποχρέωση.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε την περίοδο αυτή φαίνεται ότι έχει χάσει αρκετά κιλά, με το σώμα της να μη θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν τέσσερα χρόνια στο GNTM.

Στην εκπομπή Γειά Σου, μίλησε ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, πρώην παίκτης του Survivor, εξηγώντας την επικινδυνότητα της χορήγησης τέτοιων σκευασμάτων σε ανθρώπους που δεν πάσχουν από διαβήτη, αλλά και την έλλειψη που δημιουργούν στη διαθεσιμότητα του σκευάσματος στην αγορά, όταν το αγοράζουν μαζικά άτομα που απλά θέλουν να χάσουν γρήγορα, για λόγους αισθητικούς, κάποια κιλά.

Κατερίνα Πεφτίτση: Aντιδράσεις για το plus size κορίτσι του GNTM που έμεινε μισό κάνοντας την ένεση των διαβητικών - Η νέα της εικόνα (Pics)
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.