Αυτό πρέπει να πόνεσε: Ατάκα-«δηλητήριο» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα (Vid)

Αυτό πρέπει να πόνεσε: Ατάκα-«δηλητήριο» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα (Vid)

Μετά τη δήλωση του πρώην παίκτη του Survivor.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην νικητή του Survivor και πρώην της, Στάθη Σχίζα.

Η Instagrammer που δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει πρόταση από τον Acun για να συμμετέχει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη σχέση που έχει πλέον με τον Στάθη Σχίζα:

«Στην προηγούμενη εκδήλωση δεν έφυγα όταν είδα τον Στάθη Σχίζα, καμία σχέση, πήγα να συνεχίσω το ποτό μου. Δεν συμπεριφερόμαστε σαν δύο ξένοι. Υπάρχει μια τυπική σχέση πια, φίλοι δεν μπορούμε να γίνουμε γιατί είναι νωπό ακόμα. Δεν καταλαβαίνω αν με έχει ξεπεράσει, είναι λογικό όταν δεν υπάρχει μια νέα σχέση… Εγώ πιστεύω ένα παλιό σκάνδαλο σβήνει με ένα νέο. Ας ερωτευτούμε όλοι και ας μονιάσουμε με το 2024!».

O Στάθης Σχίζας πριν λίγες ημέρες είχε επιβεβαιώσει ότι έχει κάνει τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ρο 2022 και παρά τον χωρισμό τους, δε σκοπεύει να το διαγράψει γιατί δεν είναι ανώριμος και θέλει να θυμάται αυτό το κομμάτι της ζωής του.

Όταν η Αλεξάνδρα ερωτήθηκε αν έχει και εκείνη τατουάζ με τον Στάθη Σχίζα απάντησε με ειλικρίνεια «Δεν έχω κοινό τατουάζ με τον κύριο Στάθη Σχίζα, είχα κοινό τατουάζ με τον πρώην σύζυγό μου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.