Ανανεωμένος και ευδιάθετος: H νέα εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή του (Pics)

Ανανεωμένος και ευδιάθετος: H νέα εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή του (Pics)

Σε ποιο κεντρικό σημείο της πόλης εμφανίστηκε.

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, καταγεγραμμένη σε φωτογραφικό φακό, είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα οπτικών σε πλατεία της Γλυφάδας για να δοκιμάσει νέους σκελετούς γυαλιών με νέους βαθμούς μυωπίας.

Ο καταδικασμένος, για δύο απόπειρες βιασμού, ηθοποιός δίνει κάθε μήνα το παρών στο αστυνομικό τμήμα, ενώ κυκλοφορεί κανονικά περιμένοντας την εκδίκαση της έφεσης. Ήταν όμως η πρώτη φορά που ο φακός έπιασε τον 61χρονο ηθοποιό με τη νέα του εμφάνιση.

Πέτρος Φιλιππίδης: H τεράστια τηλεοπτική του επιστροφή με νέα σειρά-έκπληξη

Με πυκνή μακριά γενειάδα, με καπέλο τζόκεϊ και χωρίς τη μάσκα που φορούσε διαρκώς κατά τη διάρκεια της δίκης του, έδειξε ότι άφησε τον χρόνο να περάσει 11 μήνες μετά την καταδίκη του.

Ο ίδιος τους τελευταίους μήνες παρουσιαζόταν σε διάφορα δημοσιεύματα έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο, έχοντας τουλάχιστον τρεις προτάσεις, όμως κανένα από αυτά τα δημοσιεύματα δεν επιβεβαιώθηκε, χωρίς όμως να έχουν διαψευσθεί από τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Άλλα δημοσιεύματα έφερναν τον ηθοποιό να ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του και στην τηλεόραση, με ένα δικό του σίριαλ, εάν και εφόσον υπάρξει αθώωσή του στο εφετείο για τις δύο απόπειρες βιασμού, μετά την αθώωσή του σε πρώτο βαθμό για τον τρίτο βιασμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.