Τους έστειλε: Η live αντίδραση του Λάνθιμου όταν μαθαίνει πως 2 θεατές έφυγαν στα μισά του Poor Things

Τους έστειλε: Η live αντίδραση του Λάνθιμου όταν μαθαίνει πως 2 θεατές έφυγαν στα μισά του Poor Things

Aπόλυτα συνειδητοποιημένος.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το βράδυ της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, στο οποίο ο Γιώργος Λάνθιμος παρέλαβε το δικό του βραβείο για τη σκηνοθεσία του Poor Things, στην κατηγορία Κωμωδία/Μιούζικαλ. Η ταινία του έχει γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης σε σινεφίλ φόρουμ και όχι μόνο, παρόλα αυτά τον σκηνοθέτη ακολουθεί η φήμη των υπερβολικά πολλών συμβολικών σκηνών, των αργών σεκάνς και για πολλούς των βαρετών σεναρίων.

Σε πρόσφατη συν΄ντευξή του μάλιστα ο Γιώργος Λάνθιμος ενημερώθηκε από τη δημοσιογράφο, πως δυο άνθρωποι έφυγαν από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της ταινίας Poor Things συμπληρώνοντας ότι το έμαθε από δυο φίλους της, ενώ η ίδια λάτρεψε την ταινία. Ο σκηνοθέτης με άμεσο και ατακοαδόρικο χιούμορ της απάντησε με την ερώτηση: «Μόνο δυο άνθρωποι; Αυτό είναι τέλειο».

Όταν ακολούθησε μία δεύτερη ερώτηση από την ίδια δημοσιογράφο για το πώς μπορεί να είναι τόσο συνειδητοποιημένος όταν σκηνοθετεί μία ταινία ότι δεν πρόκειται να έχει καθολική λατρεία και θετικά σχόλια, ο Γιώργος Λάνθιμος απάντησε πιο αναλυτικά.

«Δεν μπορείς -δηλαδή μπορείς- να φτιάξεις μια ταινία που θα αγαπήσουν όλοι, αλλά δεν νομίζω πως αυτές είναι οι ταινίες που κάνουν τις σωστές ερωτήσεις ή εξερευνούν τα σωστά θέματα. Ή μάλλον όχι τα “σωστά”, αλλά αυτά που με ενδιαφέρουν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.